Vildfångad Pinklax – filé, portioner
Pinklax är väldigt enkel att tillaga och passar utmärkt tillsammans med ungsbakade grönsaker, pesto och majonnäsbaserade såser.
Lång hållbarhet och smidiga styckfrysta portionsbitar.
Pinklax är rik på omega-3-fettsyror, B12 och D vitaminer.
- Handelsbeteckning – Pinklax
- Vetenskapligt namn – Oncorhynchus gorbuscha
- Produktionsmetod – Vildfångad med ringnot eller snörpvad
- Fångstområde – Stillahavet FAO67
- EU Tillståndsnummer 2100/02855
- Storlek – Fiskens storlek vid slakt 8-26kg
- Filestorlek – 110-140 g
- MSC certifieringskod: MSC-C-51628
- EU Fabrikscertifieringsnr 2100/02855
Denna produkt har uppnått MSC:s standard för ett hållbart fiske. www.msc.org/se
Våra favoriter är alla MSC märkta produkter